Cum devii ateu in SUA? Simplu: ti se usuca vechiul botez cu un foehn!Un preot al Bisericii Ateiste din SUA a inventat o modalitate inedita de a ii de-boteza pe cei care doresc sa se lepede de Dumnezeu. Edwin Kagin foloseste un foehn pentru a-i usca pe doritori de apa cu ajutorul careia au fost botezati.

O femeie din Cincinnati, in varsta de 24 de ani, a apelat la Kagin pentru a redeveni atee. “Am fost botezata in religia catolica la scurt timp de la nastere. Nu-mi aduc aminte mare lucru si consider ca nu e corect. M-am nascut atee si parintii m-au obligat sa devin catolica”.

Ma intreb cum poti sa te nasti deja botezat? sau daca tot esti ateu, la ce iti mai trebuie sa apelezi la un preot pentru de-botezat, cand tu deja nu crezi in preoti si puterile lor…nu poti sa consideri pur si simplu actul botezului un scaldat?!?

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.