Gripa porcina

Virusul AH1N1 aka gripa porcoasa se raspandeste din ce in ce mai mult  in toate zonele tarii. O statistica care sa arate clar care regiune este mai predispusa sa se gripeze nu exista deocamdata, insa trebuie sa stii ca indiferent  de esti moldovean, ardelean, muntean, etc esti predispus sa fii un porc racit!

In Bucuresti numarul de bolnavi s-a dublat in ultimele 24 de ore, de la 1 caz la 2 cazuri!!! Oamenii sunt disperati! iar daca nu esti disperat, ar trebui sa fii disperat! sa iti smulgi parul din cap, sa nu mai iesi din casa, sa iti bati copii, daca un om stranuta pe strada el trebuie omorat si incinerat si acelasi tratement aplicat familiei lui. In Iasi un copil diagnosticat cu acest virus ucigator a facut febra, doctorii nu au mai avut ce sa faca fiind depasiti de situatie si l-au externat sa se vindece acasa. Ministerul Sanatatii a declarat ca a fost luat prin surprindere de virus, porcul fiind un animal siret a reusit sa ii pacaleasca pe toti: cine ar fi crezut ca in tara leilor grei o sa ajunga niste porci?

Reporterii sunt in delir, se agita, tipa, racnesc, adulmeca moartea ca niste hiene, prezinta cu entuziasm inca o noua victima si statistici care prevestesc apocalipsa; Porcii sunt mai rai ca teroristii, ne vor raul, ne stranuta in fata si ne imbolnavesc. Acum sa va divulg si teoria conspiratiei: arabii nu mamanca porci, non-arabii mananca porci ca porcii, arabii ii urasc pe non-arabi => arabii ne-au imbolnavit porcii!

Cateva lucruri se contureaza acum mai bine:

1. Osama Ben Laden a raspandit virusul.

2. Michael Jackson a murit de gripa porcina.

3. De Craciun nu vom mai taia porcul ci mielul; mielul fiind singurul animal neimbolnavit pana acum si nepericulos pentru om. Deci fuga la piata de luati mielul!

4. Gripa porcina e de porc.

pig-fly

Motto: “Cand o zbura porcul !”

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.