Prosti, da’ multi!

Azi a fost greva la metrou. O greva fara rost, indreptata asupra calatorilor mai mult decat asupra celor vinovati. O greva manipulata pentru ca tot se apropie alegerile si cineva trebuie sa para iresponsabil si generator de crize si altcineva trebuie sa para un maestru in a gestiona problemele tarii. De fapt totul este o aparenta!

Un muncitor de la metrorex (ca tot sunt ei in greva acum) daca lipseste 2 saptamani de la servici cel mai probabil este concediat, dar daca un ministru pierde cateva milioane de ‘coco’ este in continuare ‘domn ministu’; oare cand oamenii impinsi de diperare, o sa inceteze sa mai faca greve cu lozinci si o sa sara la gatul astora, sa ii pupe bineinteles; Pancardele trebuie aruncate si luate in loc niste batisoare, toporase, bordurase si alte dragutenii, sa le mai tremure putin lenjeria la nesimtiti.

Mimica ministrului transporturilor, Radu Berceanu, la anuntarea fondurilor pentru constructia unei noi linii de metrou spune totul:

Acum sa ne mai si amuzam putin: cam asa conduc astia tara…

No Comments Permalink

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.